Raapstelen, tagliatelle en zalm

Bereiding: 20 minuten, 375 KCalorieën p.p.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 bosjes raapstelen
  • 1 pak Tagliatelle pasta
  • 1 pakje Tagliatelle roomsaus van Honig
  • bakje champions
  • melk 2,5 dl
  • verse dille of 1 eetlepel uit diepvries
  • blikje roze zalm in stukjes (200 gram)
  • geraspte kaas

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle volgens de algemene bereidingswijze.
Snij de onderste delen van de raapstelen, was alles en in een pan 10 minuten laten koken.
Champions snijden en even aanbakken.

Bereid intussen de roomsaus volgens het pakje.
De gekookte raapstelen in vergiet laten uitlekken en fijnsnijden op snijplank.
De gesneden raapstelen en champions toevoegen aan de roomsaus en alles 5 minuten verwarmen.
Voeg vervolgens de dille en de zalm toe en laat alles even warm worden.
Serveer met een beetje geraspte kaas.

Eet smakelijk! 

No comments yet.

Geef een reactie