Spaghetti met raapstelen in gehaktsaus

Bereiding: 15 minuten, 400 KCalorieën p.p.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 bosjes raapstelen
  • crème fraiche
  • spaghetti of andere pasta
  • gehakt (gekruid of zelf doen)
  • gebakken uitjes (kant & klaar van Conimex)
  • Italiaanse kruiden (Daregal uit diepvries of kruiden naar keuze)

Bereidingswijze:

Snij de onderste delen (worteltjes) van de raapstelen, was alles en laat het 10 minuten koken.

Ondertussen  de spaghetti koken en het gehakt in een pan bakken.

Gekookte raapstelen in een vergiet laten uitlekken en fijnsnijden.
Daarna in de pan bij het gehakt doen, 2 eetlepels uitjes erbij, de crème fraiche en de Italiaanse kruiden (i.p.v. Italiaanse ook andere kruiden te gebruiken).

Alles goed doorroeren en even laten sudderen. Pasta afgieten en opdienen met saus over de pasta!

Eet smakelijk!

No comments yet.

Geef een reactie