Voor 4 personen, vegetarisch, lekker voor bij de borrel!
Ingrediënten
- 2 bosjes raapstelen
- 1 pak tortilla’s naturel (320 gr, 8 stuks)
- 1 blikje maïskorrels (150 gr)
- 150 gr salsa mild (potje 230 gr)
- 1 zakje geraspte jong belegen kaas 30+ of 48+ (175 gr)
- 1 bakje guarcamole (125 gr) uit de koeling, kant en klaar
- grillpan of tosti-ijzer
Bereiding
1. Laat de maïs uitlekken.
2. Verdeel de salsasaus over 4 tortilla’s.
3. Strooi de maïs over de saus, en leg daar een handje raapstelen op.
4. Bestrooi met kaas en een beetje peper.
5. Leg de andere 4 tortilla’s op de belegde tortilla’s en druk stevig aan.
6. Leg één voor één de tortilla’s in de grillpan of tosti-ijzer. Rooster de quesadilla’s in 2-3 minuten tot ze goudgeel zijn en de kaas gesmolten is.
7. Leg de quesadilla’s op een bord en snijd er taartpunten van.
8. Serveer met de guacamole om te dippen.
Eet smakelijk!