Raapstelen, tagliatelle en zalm

Voor 4 personen, bereidingstijd 25 minuten

IngrediĆ«nten 

  • 4 bosjes raapstelen
  • 1 pak Tagliatelle pasta
  • 1 pakje Tagliatelle roomsaus van Honig
  • bakje champions
  • melk 2,5 dl
  • verse dille of 1 eetlepel uit diepvries
  • blikje roze zalm in stukjes (200 gram)
  • geraspte kaas

Bereiding

1. Kook de tagliatelle volgens de algemene bereidingswijze.
2. Snij de worteltjes (dus niet de steeltjes) van de raapstelen, was alles en laat het in een pan 10 minuten koken.
3. Champions snijden en even aanbakken.
4. Bereid intussen de roomsaus volgens het pakje.
5. De gekookte raapstelen in een vergiet laten uitlekken en fijnsnijden op snijplank.
6. De gesneden raapstelen en champions toevoegen aan de roomsaus en alles vijf minuten verwarmen.
7. Voeg vervolgens de dille en de zalm toe en laat alles even warm worden.
Serveer met een beetje geraspte kaas.

Eet smakelijk!